Max Verstappen barátnője

Max Verstappen barátnője

Max Verstappen, a holland autóversenyző, a Forma-1 világában kiemelkedően tehetséges versenyző. Az emberek gyakran kíváncsiak a magánéletére, és érdeklődnek barátnője iránt. 2021 óta Max Verstappen barátnője Kelly Piquet brazil model, influencer és blogger.

Kelly Piquet

Születési neve: Kelly Tamsma Piquet Souto Maior
Született: 1988. december 7. Homburg, Saarland, Nyugat-Németország
Állampolgársága: brazil
Foglalkozásai: Influencer és blogger
Partnerei: Danyiil Kvyat (2017–2019), Max Verstappen (2021–jelenleg)
Gyermekei: 1

Kelly Piquet

Élete és karrierje

Kelly Piquet a németországi Homburgban született. Nelson Piquet brazil autóversenyző és háromszoros Forma-1-es világbajnok, valamint Sylvia Tamsma holland modell lánya. Gyermekkora nagy részét Dél-Franciaországban töltötte. 12 évesen Brazíliába költözött, ahol 15 éves koráig élt. Ezt követően Piquet visszatért Franciaországba, és ott élt még egy évig, mielőtt Angliába költözött egy bentlakásos iskolába. 17 évesen visszatért Brazíliába, hogy a középiskola utolsó évfolyamát elvégezze Piquet a New York-i Marymount Manhattan College-ban tanult, a Nemzetközi kapcsolatok a politikatudományra és a közgazdaságtanra helyezve a hangsúlyt. A főiskola alatt divatszakmai gyakorlaton vett részt, és úgy döntött, hogy folytatja a munkát a területen. Dolgozott a Vogue Latinoamerica-nál, a Bergdorf Goodmannél, a KCD PR-ügynökségnél, emellett a Marie Claire magazin rovatvezetője volt. 2015 áprilisában Piquet lett a felelős a Formula E közösségi médiában való megjelenéséért.

Magánélete

2017 januárjában Piquet randevúzni kezdett Daniil Kvyat orosz Forma-1-es pilótával. Kvjattal van egy lánya, aki 2019 júliusában született. Ugyanezen év decemberében a kapcsolat véget ért. 2021 januárja óta nyilvánosan randizik a Forma-1 kétszeres világbajnokával, Max Verstappennel.